Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Boberek , felunek to kwestia gustu i to normalne że jednym polerki się podobają innym nie, zdania będą podzielone obojętnie o jaką fele nie zapytasz. Nie oczekuj 100% poparcia w stosunku do wybranego modelu felgi - gdyby wszystkim zgodnie się jeden wzór podobał byłoby nudno - zapytałeś o doradztwo na forum ( i dobrze ) wybrałeś najodpowiedniejszy rozmiar a ostateczna decyzja wyboru modelu należy do Ciebie i głównie Tobie się ma podobać - chcesz polerki, KUPUJ - nie ostatnie Twoje autko i nie ostatnie Twoje fele - raz polerki kup i zawsze będziesz mógł powiedzieć ( osobiście miałem, podobały mi się lub nie )
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l boberek Piter..ale Mirona furka ma : a) inny kolor chromki Z całym szacunem ..poczekaj do spota to wybije Ci te pomysły z glowy
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l boberek ja oczywiście tylko piszę jak jest - to musi być Twoja decyzja - absolutnie nie namawiam
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Moim zdaniem (pisalem o tym juz XX razy) - mam to za***ista fela... u Trzenia (czarny kolor + pakiet chrom)
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Fela jest za***ista ale na jasnym aucie coś brakuje odbicia... najważniejsze, że tragedii nie ma Kup rs6 i będzie po kłopocie
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l A moze wersje MAM7 http://www.allegro.pl/item520421048_felgi_mam7_audi_vw_mercedes_seat_8_5x19_5x112.html
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l chyba tak zrobie w sobote sie wybiore konkretenie po te Będzie kozak
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l A moze wersje MAM7 http://www.allegro.pl/item520421048_felgi_mam7_audi_vw_mercedes_seat_8_5x19_5x112.html Ja na nie poluje..
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Ja na nie poluje.. według mnie one są ładniejsze niz seria Audi :gwizdanie: sam chciałem je zakładać(wersje black) ale zdeklasyfikowała mnie ich cena... bez opon a przecież 16ek takich to nawet nie warto zakładać by było bo efekt mizerny
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Popytaj Nowaka_zg tez kupil te felgi 19" i nie wiem czy 2 tyg na nich jezdzil i zmienia. i jezdzilem ok 2 miesiace na nich zmieniam dlatego bo wypatrzylem inne ! a nie dlatego ze sa zle wczesniej tez kupilem 17" i jezdzilem na nich rok ... po prostu lubie zmieniac felgi a jesli tych nie sprzedam to nie zmieniam.
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l no ja mam nadzieje ze uda mi sie kupic w sobote Obiecałes , ze to przemyslisz
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l mi sie wydaje ze jednak b6 dobrze wyglada na tych felgac nawet na tym jasnym kolorze ale przyznam ze i tak nr 1 jest the best
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Autor [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 09:49_________________________________________________[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 09:53_________________________________________________ to jest ta z numeru 1
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Piotrek ... pierwsza jest gitarrra ...a druga to jeszcze lepsza :good: