marc12227 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Padło mi sprzęgiełko od sprężarki w serwisie kosztuje 540 zł (PISAŁEM KIEDYŚ O TYCH CHROBOTANIACH I STUKACH - TO BYŁO TO) mój znajomy mechanik rozsprzęglił wszystko i poskładał bez zazębienia - sprężarka nie chodzi Autko jeździ ale czy coś się nie USZKODZI PRZY TAKIM STANIE ?
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam Padło mi sprzęgiełko od sprężarki w serwisie kosztuje 540 zł (PISAŁEM KIEDYŚ O TYCH CHROBOTANIACH I STUKACH - TO BYŁO TO) mój znajomy mechanik rozsprzęglił wszystko i poskładał bez zazębienia - sprężarka nie chodzi Autko jeździ ale czy coś się nie USZKODZI PRZY TAKIM STANIE ? A co Ci konkretnie padło? zamiennik kupisz o 100zł taniej http://www.allegro.pl/item522708066_sprzeglo_sprezarki_klimatyzacji_audi_a4_benzin.html a za same gumki i łożysko z sprzęgiełka zapłacisz 120zł. Raczej nic nie powinno się uszkodzić ale czy nie lepiej czegoś zrobić raz a porządnie?
Gość cecka2 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Pewien jesteś że to sprzęgło?U mnie też było chrobotanie,wymieniłem gumki i łożysko sprzęgiełka i jeszcze gorzej. Po wymianie sprężarki jest
Rekomendowane odpowiedzi