wujekwieza Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam, panowie mam problem z nagłośnieniem. Mianowicie nagle przestałem mieć basy w swoim audio. Jestem totalnie zielony w temacie, jedyne co zrobiłem to sprawdziłem ustawienia w MMI, bezpieczniki i wyjąłem jeden głośnik który wcześniej lekko charczał, ale nie pomogło. Muzyka Gra ale leci bez basu i nie ma tej jakości dzwięku który był wczesniej. Może ktoś pomoże.
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 bez kompa sie nie obejdzie Jakie jest nagłosnienie w aucie ?
wujekwieza Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Opublikowano 12 Lutego 2017 Tak myślałem, że jedynie komp. Co do nagłośnienia to tak jak wspomniałem, jestem zielony i nawet nie wiem jakie mam granie, gdzie mogę to odczytać, w rozkodowanym vinie będzie ?
wujekwieza Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 ' Połączenie między radiem a transformatorem impendancji 1 i 2 ' Z listy błędów od radia takie coś..
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 sprawdz wtyke w TUNERZE RADIOWYM (wneka bagaznika po lewej stronie)
wujekwieza Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Odpinałem to i nic to nie zmieniło, chyba że mówiąc 'sprawdz' masz nam myśli coś więcej niż odpiąc i wsadzić z powrotem Naprawdę jestem zielony w temacie Zawartość dodana 11 minutes later
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 38 minut temu, wujekwieza napisał: ' Połączenie między radiem a transformatorem impendancji 1 i 2 ' Z listy błędów od radia takie coś.. to teraz pasuje sprawdzic wtyke we wzmacniaczach antenowych przy szybie
wujekwieza Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Masz może foto w którym dokładnie to miejscu, byłbym wdzięczny i następne co zrobie to sprawdze właśnie to i tak powolutku może znajde problem
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 wzmacniacze masz po lewej i prawej stronie slupka D Sciagasz osłony tapicerek i masz na wierzchu
wujekwieza Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Okej to teraz zaczne od tego, jeśli nie pomoże to będę męczył dalej, a póki co to dzięki wielkie
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 daj pełny scan ze sterownika 56 RADIO
wujekwieza Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie mam w tej chwili scanu i pewnie miał nie będę, zabrałem sie za te słupki o których wspominałeś, ale bałem sie że coś złamie i odpuściłem. Znalazłem gdzieś już info (chyba nawet ty dodawałeś) jak je zdjąć i jak tylko znajde czas to tam zaglądnę. Jak już uda mi się je zdjąć to czego tam szukać i na co zwrócić uwage?
wujekwieza Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Opublikowano 21 Lutego 2017 Zdjąłem tą tapicerke ze słupków i nic tam nie ma prócz okablowania
wrclaguna Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 okablowania konczą sie na wzmacniaczach antenowych
wujekwieza Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 To coś zdejmować jeszcze prócz tych słupków przednich ?
Matys_A4B8 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam, u mnie problem polega na tym, że do pewnego ustawienia głośności wszystko gra jak powinno, jak ustawienie przekracza pół głośności zaczyna wszystko trzeszczec, głośniki nowe, brak błędów na kompie, wzmacniacz sprawdzany (drugi) jakieś pomysły? Bo ręce już opadają, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi