Chudy112 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam mam takie nietypowe pytanie w której kostce zrobić mostek ?I który pin z którym. Wiem że to zielona jakaś kostka to ma być tylko dokładnie chciałbym się dowiedzieć która to kostka aby mi w liczniku nie świeciło mi (O) pozdrawiam Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) A dlaczego chcesz w ten sposób ,nie lepiej wyłączyć to vagiem Zawartość dodana 2 minutes later I nie mostkujemy tylko masujemy a to są dwie różne rzeczy Zielona wtyczka z licznika pin 32 łączymy z masą. Edytowane 13 Lutego 2017 przez salamon
Chudy112 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 17-kodowanie i pierwsze zmieniam na -01 tak ?? Nie wiem ale w kodowaniu tym miałem coś o wskazowce tankowania. Chyba że w złej grupelie próbowałem wyłączyć to ? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Chudy112 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 Ok doszliśmy w b6 się nie da bagien wyłączyć klocków pozdrawiam kolegę Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
lukaszooo Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Wyciągnij wiązkę z nadkola, jak ją wyciągniesz a siedzi dosyć sztywno to tam jest kostka i bez problemu zrobisz zworke. Z mojego doświadczenia jak juz znajdziesz w którym kole jest problem to pociągnięcie nowego przewodu do klocka to 10min roboty.
Rekomendowane odpowiedzi