Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 ANA] Sprawdzanie VAG'iem wyposażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie czy to jest mozliwe jesli tak to jak??? Wiem ze kody sa w ksiazce albo w wannie na kolo zapasowe. Tylko ze ksiazki nieposiadam a naklejka jest wytarta dlatego pytam czy da sie jakos sprawdzic np. vagiem.

Opublikowano

A co ma VAG do sprawdzenia wyposażenia ?

VAG-COM to narzędzie do diagnostyki i raczej nie słyszałem o takich możliwościach.

Wyposażenie sprawdzisz w ETCE.

Opublikowano

Kolego jak byś czytał pytanie ze by je zrozumieć to na pewno twoja odpowiedz była by bardziej wyczerpująca, Nie wiem czy o tym wiesz a powinieneś bo jesteś :notworthy:Adminem ale nie wszyscy maja pojęcie o pewnych sprawach dlatego pytają i oczekują troszeczkę wylewniejszych odpowiedzi bo np. nie wiem co to jest ETCE. :hi:

Opublikowano

Kolego jak byś czytał pytanie ze by je zrozumieć to na pewno twoja odpowiedz była by bardziej wyczerpująca

O co Tobie chodzi ?

Twoją wypowiedź przeczytałem i odpowiedziałem, a skoro nikt inny nie udzielił innej to znaczy, że odpowiedź jest bardzo wyczerpująca.

Nie wiem czy o tym wiesz a powinieneś bo jesteś:notworthy: Adminem

Masz jakiś problem z rozumieniem tekstu ?

O czym mam wiedzieć i co do tego ma status Admina ?

Jestem normalnym człowiekiem i status nie ma tutaj nic do znaczenia (jedynie, że jestem bardziej opanowany i stonowany w tym co piszę).

ale nie wszyscy maja pojęcie o pewnych sprawach dlatego pytają i oczekują troszeczkę wylewniejszych odpowiedzi bo np. nie wiem co to jest ETCE. :hi:

Człowieku, zastanów się co Ty piszesz - czy wg Ciebie każdej nowej osobie mam wyjaśniać (i nie tylko ja) znaczenie słów, których używam do swoich wypowiedzi ? Skoro jesteś na forum motoryzacyjnym i chcesz wylewniejszą odpowiedź na temat słów, których nie rozumiesz, to poświęć trochę czasu i użyj funkcji SZUKAJ, a znajdziesz wyjaśnienie i będziesz miał lekturę na następny wieczór.

Gdybyś miał trochę szacunku dla czasu innych i swojego (na pisanie takich bzdurnych postów) to sam byś znalazł obszerne wyjaśnienie tego co nie rozumiesz. I z łaski swojej przeczytaj regulamin oraz poszczególne podwieszone wątki w dziale NEWBIE - tam sporo można się dowiedzieć, m.in. o tym co to jest ETKA:

http://www.a4-klub.pl/smf/slownik_wyrazow_niezrozumialych-t15406.0.html

Opublikowano

O nic mi nie chodzi, no może trochę mnie ruszyło ironiczne

A co ma VAG do sprawdzenia wyposażenia ?

i pewnie jak byś jeszcze napisał że ETKA to
Elektronische TeileKAtalog, program serwisowy zawierający schematy części mechanicznych, wyposażenia samochodu itd. dla aut VAG

Na pewno by Cie

to wiele nie kosztowało a ja bym odraz wiedział o co chodzi. Szacuneczek :hi: i dzięki za odpowieć.

Opublikowano

i pewnie jak byś jeszcze napisał że ETKA to Na pewno by Cie

to wiele nie kosztowało a ja bym odraz wiedział o co chodzi.

Zapytam jeszcze raz - żyjesz na świecie jeden dzień ? masz problemy z rozumieniem tekstu i obyciem na forach internetowych ?

Przecież nie będę za każdym razem pisząc coś wyjaśniał poszczególne słowa, bo skąd niby mam wiedzieć czy ktoś wie co to jest czy nie.

Normalnym jest, iż jeżeli ktoś czegoś nie wie to wykazuje trochę dobrej woli oraz trudu i szuka na forum co to może być, a skoro jesteś nowy to powtórzę się jeszcze raz: PRZECZYTAJ REGULAMIN I WĄTKI PODWIESZONE W DZIALE NEWBIE.

Przepraszam Ciebie najmocniej, że miałem czelność nie domyślić się, że akurat nie wiesz co to jest ETKA.

Opublikowano

Vale hombre, zakończmy to pisanie, podziękowalem za odpowiedz na pytanie i nie rozumie dlaczego sie tak oburzasz. Po prostu moim zdaniem twoja odpowiedz nie była wystarczająca i trochę ironiczna jak juz pisałem i tyle.

Otra vez gracias!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...