resiak82 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam. Czy jest możliwość sprawdzenia poprawności działania EGR i przepustnicy przy pomocy VCDS?
olinek2 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Tak. Wchodzisz w adaptacje i masz do wyboru. Przepustnice jedynie przez test wyjść.
resiak82 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 2 minuty temu, olinek2 napisał: Tak. Wchodzisz w adaptacje i masz do wyboru. Przepustnice jedynie przez test wyjść. Dzięki. A jakoś jaśniej gdzie konkretnie wchodzę w vcds?
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 sterownik silnika 01 ----- Wchodzisz w adaptacje 10 ---- liste masz
resiak82 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 4 minuty temu, wrclaguna napisał: sterownik silnika 01 ----- Wchodzisz w adaptacje 10 ---- liste masz Ok dzięki, jutro z tym powalczę Zawartość dodana 32 minutes later A więc kiedy wchodzę w adaptacje to mi się pokazuje to i nie ma tam nic wspólnego z EGR przynajmniej mi sie tak wydaje Zawartość dodana 35 minutes later Ale kiedy wszedłem w BS 04 to wybrałem pozycje zaznaczoną jak i również test of trrottle valve adaptation. Czy w ten sposób wykonałt się testy EGR i przepustnicy? Po tym zabiegu zero błędów
Stachu Jones Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 I jak sobie poradziłeś z tym testem? Był skuteczny?
Rekomendowane odpowiedzi