Minio19 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam jestem tu nowy więc myślę że mi pomożecie . Tak więc Audi nie chce mi odpalić ani na benzynie ani na gazie ,kontrolki na gazie się nie zapalają po przekręceniu stacyjki. Chcąc odpalić go rozrusznik kręci lecz nie chce odpalić na benzynie co może być tego powodem ?
k232 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Masz kompa żeby sprawdzić błędy? Jak nie odpala to prawdopodobnie czujnik położenia wału korbowego.
Minio19 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 No właśnie nie posiadam. A może to się tak stać samo z siebie?
Adrian1727 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Samo z siebie nic się nie dzieje ale możliwe jest że nagle odmówiło posłuszeństwa. Bez komputera nic nie zdziałasz, można pogdybać a to więcej kasy kosztuje a i tak możesz nie trafić. Najlepiej to rozejrzyj sie kolego za vagiem na allegro czy gdziekolwiek od 100 zł można kupić podłączasz i pokazuje ci błedy itp chyba że masz kolegę albo blisko warsztat to zwróć sie z problemem do nich.
Minio19 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 Okej jutro dam znać jak poszło.
Rekomendowane odpowiedzi