devilosek Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam prawdopodobnie przez przypadek coś w opcjach musiałem zaznaczyć bo przy włączaniu kierunków nie słychać brzęczka oraz nie słychać braku zapięcia pasów bezpieczeństwa orientujecie się może co trzeba włączyć Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 54 minutes later Jak włączam kierunki nie słychać nic oraz brak komunikatu dźwiękowego o nie zapiętych pasach. Buzzer ?? Jakieś pomysły. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Vis Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 dźwięk kierunkowskazu? afaik, to jest fizyczne 'tykanie' przekaźnika w module, jeśli go nie ma to by znaczyło, że ogólnie coś z kierunkami masz nie tak a ostrzeżenie o niezapiętych pasach koduje się w zegarach 17-Instruments--->Coding 07--->Long Coding Helper---> wybieramy Seatbelt Warning active/inactive
komoornik Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Dźwięk kierunkowskazu to nie jest fizyczne tykanie przekaźnika. Można to sprawdzić np. jak się przejedzie kawałek bez zapiętych pasów - wtedy słychać tylko pikanie ostrzeżenia.
Vis Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 a faktycznie, jest głośniczek w liczniku to jeśli pikanie przy zostawionych światłach pozycyjnych też nie działa to pewnie się spalił
devilosek Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Opublikowano 21 Lutego 2017 Tak na 99 procent wymiana buzerka w liczniku dzięki Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
devilosek Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 Witam dziś jakimś cudem buzerek zaczął działać w liczniku to normalne ? Z czego to może wynikać ? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
devilosek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Ostatnie tchnienie wydał już nie działaWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Audicowy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Pewnie się skończył też tak miałem.
devilosek Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 Jak zrobiło się ciepło znowu odżył i działa Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
christofer72 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Panowie mam problem, bardzo cichy dźwięk pasów i kierunkowskazów, natomiast reszta działa normalnie (włączone światła i otwarte drzwi)? Jakieś pomysły na naprawę?
Rekomendowane odpowiedzi