alpin Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Posiadamy (żona) RAV4 z 2007 . Mam pytanie czy w warunkach jakie są teraz na drodze: snieg,błoto posniegowe na krótkich odcinkach 5-6 km (nie w ruchu miejskim) lepiej jeżdzić z włączoną blokadą 4x4 50:50 , czy nić nie włączać i powierzyć wszystko elektronice. Nadmienie że żona jest początkującym kierowcą. Co do elektronicznego rozdziału napędu ponoć Toyota ma w tej chwili jeden z najlepszych tego typu system VSC , w teście terenowym okazał sie lepszy od napędu BMW X3 uważany ża najbardziej inteligentny system.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 moim zdaniem elektronika... chociaż baba za kierownicą jest w stanie ogłupić/oszukać każdy system :decayed:
FAFAL Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaufałbym elektronice nie ma co przesadzać 50:50 użyłbym w ekstremalnych warunkach
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaufałbym elektronice nie ma co przesadzać 50:50 użyłbym w ekstremalnych warunkach BO??
FAFAL Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaufałbym elektronice nie ma co przesadzać 50:50 użyłbym w ekstremalnych warunkach BO?? Bo takie moje zdanie i tak zrobiłbym ja. Na pewno nie jeździłbym na codzień na blokadzie
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaufałbym elektronice nie ma co przesadzać 50:50 użyłbym w ekstremalnych warunkach BO?? Bo takie moje zdanie i tak zrobiłbym ja. Na pewno nie jeździłbym na codzień na blokadzie Swietnie moglbys tylko bardziej koledze wytlumczyc dlaczego....
FAFAL Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaufałbym elektronice nie ma co przesadzać 50:50 użyłbym w ekstremalnych warunkach BO?? Bo takie moje zdanie i tak zrobiłbym ja. Na pewno nie jeździłbym na codzień na blokadzie Swietnie moglbys tylko bardziej koledze wytlumczyc dlaczego.... Myślę, że Ty to zrobisz lepiej
Rekomendowane odpowiedzi