dajanek2 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Cześć Dziś chcąc odpalic autko,aqu odmowił mi posluszenstwa,jest on 3 miesieczny i na sto % trzyma,przy mrozach -13 odpalał a dzis +5 odmówił posluszenstwa. Miał tak ktoś,poprostu tak jak by mi coś brało prąd na darmo,wszystko było wylaczone,nic sie nie palilo Ktoś tak miał B8 2.0 tdi
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 12 minut temu, dajanek2 napisał: Cześć Dziś chcąc odpalic autko,aqu odmowił mi posluszenstwa,jest on 3 miesieczny i na sto % trzyma,przy mrozach -13 odpalał a dzis +5 odmówił posluszenstwa. był kodowany po wymianie?
dajanek2 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 39 minut temu, Wihajster napisał: był kodowany po wymianie? jak kodowany?
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Teraz, dajanek2 napisał: jak kodowany? po wymianie aku musisz zakodowac do sterownika ,ze zostal wymieniony
dajanek2 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 Ale ogólnie kolega ma taka sama i wyskakuje mu ze niski poziom baterii i nie odpala. A u mnie nie ma zadnego ostrzezenia ze on rozladowany.
krystian.gawin Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Sprawdz najpierw po odpaleniu jakie bapiecie na podszybiu .powinno byc powyzej 14.2Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi