kedzior96 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 witam. miałem pewien problem z doborem wycieraczki wiec postanowiłem "przerobić" typ zapięcia wycieraczki z typu 3 na haczyk. tak tak wiem druciarstwo można kupić wycieraczkę ale nie wszedzie mają takowe od ręki i jest problem z doborem. poza tym za granicą są drogie z takimi zapięciami 1. potrzebujemy wycieraczkę typu aero audi a6 c5, passat b5 fl, a4 b6 2. jedziemy na szrot lub mamy gdzieś stare wycieraczki z typem mocowania "haczyk" 3. dopasujemy haczyk do wycieraczki aero 4. odcinamy zbędne materiały i szlifujemy 5. przyłapujemy migomatem bądź spawarką (jak komuś się skończył drut jak w moim przypadku) 6. sprawdzamy czy wszystko ładnie pasuje i spawamy 7. szlifujemy aby trochę ładniej wyglądało. 8. malujemy i cieszymy że mamy tak wykonaną wycieraczkę i wrazie potrzeby wymienimy ją na CPN czekam na komentarze pozytywne jak i negatywne chętnie wysłucham obu wersji bo sam jestem ciekaw co o tym myślicie
done Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Zdaje egzamin ten mod? Napisz jak z przyleganiem i dociskiem do szyby. Nic nie piszczy?
Rekomendowane odpowiedzi