fixu Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 wie koś może jak uporać się z tym problemem a mianowicie. Przy zmianie obudowy pilota uszkodziłem płytkę. Jest ona tak zamocowane na stałe i bez rozwalenia obudowy nie sposób ją wyciągnąć nie uszkadzając jej a ja ją uszkodziłem właśnie i teraz nie działa mi zamykanie/otwieranie z pilota. W jaki sposób mogę to rozwiązać, jest możliwość kupienia samej płytki ?
golfagn Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Po co się bawić skoro piloty są tanie?
fixu Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 obudowę pilota kupiłem za niecałe 3 funty bo moja była w opłakanym stanie a teraz jest nowa więc pytasz po co się bawisz ? a po to żeby jakoś to wyglądało po tylu latach obudowa wygląda w opłakanym stanie. wszystko się udało przemieniłem czujnik imo z orginalnej obudowy do tej co kupiłem lecz z płytką już nie poszło tak łatwo. Trzeba wyjąć ją sposobem a ja zrobiłem to nie umiejętnie i teraz otwieram auto kluczykiem nie z pilota gdyż płytka została uszkodzona. Pytanie teraz takie czy dostanie płytkę samą gdzieś czy wystarczy kupić używany pilot od b6 i zaprogramować go i przełożyć płytkę do nowej obudowy ?
GreGoriO Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Kupisz pilota, tylko pilnuj numeru bo są trzy wersje częstotliwości. USA, EU do 2002, i EU po 2002 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
fixu Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 u mnie częstotliwość jest taka: 433.93Mhz dzięki kolego
Rekomendowane odpowiedzi