Skocz do zawartości
IGNOROWANY

rozwalony pilot od centralki. Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie koś może jak uporać się z tym problemem a mianowicie. Przy zmianie obudowy pilota uszkodziłem płytkę. Jest ona tak zamocowane na stałe i bez rozwalenia obudowy nie sposób ją wyciągnąć nie uszkadzając jej a ja ją uszkodziłem właśnie i teraz nie działa mi zamykanie/otwieranie z pilota. W jaki sposób mogę to rozwiązać, jest możliwość kupienia samej płytki ? 

27062011218.jpg

Opublikowano

Po co się bawić skoro piloty są tanie?

Opublikowano

obudowę pilota kupiłem za niecałe 3 funty bo moja była w opłakanym stanie a teraz jest nowa więc pytasz po co się bawisz ? a po to żeby jakoś to wyglądało po tylu latach obudowa wygląda w opłakanym stanie. wszystko się udało przemieniłem czujnik imo z orginalnej obudowy do tej co kupiłem lecz z płytką już nie poszło tak łatwo. Trzeba wyjąć ją sposobem a ja zrobiłem to nie umiejętnie i teraz otwieram auto kluczykiem nie z pilota gdyż płytka została uszkodzona. Pytanie teraz takie czy dostanie płytkę samą gdzieś czy wystarczy kupić używany pilot od b6 i zaprogramować go i przełożyć płytkę do nowej obudowy ?

Opublikowano

Kupisz pilota, tylko pilnuj numeru bo są trzy wersje częstotliwości. USA, EU do 2002, i EU po 2002

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

u mnie częstotliwość jest taka: 433.93Mhz dzięki kolego :)