KarolsB6 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam mam taki nietypowy problem jak w tytule. Mam radio navigation plus rns-dx i zmieniarkę w schowku i jak radio słucham wszystko ok pięknie ale gdy włączę, którąś z płyt to zaczynam słyszeć obroty silnika w głośnikach i nie wiem gdzie tu szukać problemu zmieniarka chodzi dobrze czyta płyty tylko ten szum drażni jak zmienia się piosenkę a tu świst obrotów słyszę. Proszę o pomoc:)
KarolsB6 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 Nie właśnie bo nie wiem od czego zacząć i tylko mam jak płyty odpalam więc będę szukał na połączeniu zmieniarka-radio
kaju Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Brak ekranowania. Dlatego tak się dzieje.
Tiger_Mielec Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Mogl bys troche wyjasnic ? :-) co moze byc powodem ,oraz co moze pomoc ? Ekranowanie jest ale zazwyczaj tylko na przewodzie antenowym
KarolsB6 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Opublikowano 27 Lutego 2017 19 godzin temu, kaju napisał: Brak ekranowania. Dlatego tak się dzieje. Czyli co bym musiał zrobić żeby było?
Bastech Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Posprawdzaj wszystkie piny we wtykach od zmieniarki, może brak masy powoduje te zakłócenia.
Rekomendowane odpowiedzi