Posejdon Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam wszystkich ! Mam pewien problem z wyświetlaniem zadanej temperatury wnętrza na wyświetlaczu MMI 3G (low) . Jeszcze kilka dni temu jeżeli zmieniłem temperaturę to taka się wyświetlała a teraz jak widać na zdjęciach poniżej cały czas jest LO. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem, lub całkowicie wyłączyć wyświetlanie temperatury aby nie raziło oka. Dodam że klima działa normalnie. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam
Posejdon Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Problem rozwiązany. Trzeba zmienić w zielonym menu na Left hand drive vehicle .Jeśli ktoś wcześniej sam przestawił car -- carcodingvehicle--Left hand drive vehicle
daniell-gda Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 A jak włączyć temperaturę na ekranie mmi 3g hdd ??? bo nie mam
Posejdon Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 A jaki masz rodzaj klimatyzacji ? 1-strefowa czy 3-strefowa?
Posejdon Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Być może się mylę ale wydaje mi się że wyświetlanie temperatury wnętrza na MMI jest możliwe tylko na 1-strefowej klimatyzacji.
dembu19 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Dnia 10.03.2017 o 09:58, Posejdon napisał: Być może się mylę ale wydaje mi się że wyświetlanie temperatury wnętrza na MMI jest możliwe tylko na 1-strefowej klimatyzacji. Chyba tak, bo u mnie na 3-strefowej też się nie wyświetla
Rekomendowane odpowiedzi