Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam, Mam pytanie odnośnie wymiany radyjka. W sumie to bardziej prosiłbym ludzi, którzy lepiej znają się na temacie o poradę. Mam obecnie A4 B7 z 2005 roku w której zamontowany jest Chorus II. Niestety z kaset to raczej nie mam zamiaru korzystać, jednak podoba mi się fakt, że owe radio posiada bluetooth i nie problemów z parowaniem się z żadnym nowym telefonem (ale niestety tylko do komunikacji głosowe, o muzyce nie ma mowy). W sumie to znawcą nie jestem i dlatego pytanie, czy faktycznie moduł bluetooth jest wbudowany w radio, czy jest to niezależne? Pytam serio gdyż nie jestem znawcą w dziedzinie car audio Więc chciałbym aby ktoś mógłby mi polecić radio które spełniałoby następujące warunki: Dalej byłoby to radio 1Din. Miałoby możliwość odpalania muzyki ze Spotify (oczywiście najprawdopodobniej działałoby to przez komunikację bluetooth z telefonem). Zestaw głośnomówiący (nie chciałbym stracić tej wygody). Sterowanie z kierownicy (obecne można sterować). Opcjonalnie: usb, aux (ale dzisiaj to chyba już raczej standard) Wiem, że jestem tutaj nowy, ale mam nadzieje, że pomożecie Pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2017 przez Gość Literówka
Gość Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 5 godzin temu, Fido napisał: Luknij w ten temat, może cię zainteresuje Dzięki za propozycję, ale właśnie emulatora zmieniarki nie chcę
Fido Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Hmmmm. Miałbyś MP3 i Bluetooth na czym ci zależy.
Gość Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 1 minutę temu, Fido napisał: Hmmmm. Miałbyś MP3 i Bluetooth na czym ci zależy. Nie zależy mi na MP3, a na wsparciu Spotify, a to już różnica . Generalnie chodzi o to, żeby radio po sparowaniu miało playlistę piosenek ze Spotify i żeby z poziomu radia można było je zmieniać. Słyszałem, że takie systemy są, poszukałem i znalazłem radio: Pioneer MVH-X580BT. Ono w 100% spełniałoby moje oczekiwanie Pytanie dalej zostaje co musiałbym zrobić, żeby działało sterowanie z kierownicy?
Rekomendowane odpowiedzi