Gość oskaritto Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witajcie! Po kilkukrotnym odczytaniem i kasowaniem bledow klimatronika zostaje mi ciagle jeden....czujnik czystosci powietrza :/ wiecie gdzie jest moge szukac takiego czujnika ? moze sie odlaczyl ale nie wiem gdzie szukac...pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc
pre_pl Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ten czujnik znajduje się przed filtrem kabinowym
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ten czujnik znajduje się przed filtrem kabinowym Dokładnie tak jak piszesz
Gość oskaritto Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ten czujnik znajduje się przed filtrem kabinowym Dzieki za odpowiedz.Poszukam pozdrawiam p.s komus sie juz pokazywal blad tego czujnika ?
arczito Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 a wymieniales filtr kabinowy? bo to moze byc od mocno zabrudzonego filtra
Gość oskaritto Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 tak wymienialem i dalej jest to samo :/
arczito Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 to tak jak koledzy radza... czujnik do wymiany
Gość oskaritto Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie! Po kilkukrotnym odczytaniem i kasowaniem bledow klimatronika zostaje mi ciagle jeden....czujnik czystosci powietrza :/ wiecie gdzie jest moge szukac takiego czujnika ? moze sie odlaczyl ale nie wiem gdzie szukac...pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc powiedzcie mi co ten czujnik robi ? bo mam go wyciagnietego i chce zamowic w ASO ale nie wiem jakiego efektu sie spodziewac....[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:00_________________________________________________Czujnik czystosci powietrza o numerze 4B0907659A wyglada tak: i kosztuje w ASO 248zł
kepasa Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nawet nie wiedziałem że taki czujnik istnieje? za co on odpowiada? czy jak Ci padł to była informacja na Fisie czy tylko w Vag-u?
Gość oskaritto Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 nawet nie wiedziałem że taki czujnik istnieje? za co on odpowiada? czy jak Ci padł to była informacja na Fisie czy tylko w Vag-u? Czesc! a no jest takie cudo w naszych b6 nie wiem czy w innych (wczesniejszych tez) ale tak sobie wymyslili odpowiada on za wochanie powietrza jak mu sie nie spodoba zamyka klapke Check mi sie nie swiecil ale po podlaczeniu VAG-a ciagle byl ten blad po wymianie nagle wysypala mi sie seria innych bledow z klapkami itp ale to go blokowalo i ta przyjemnosc swoje kosztowala :/ pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi