irrr1989 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 witajcie klubowicze mam pytanie odnośnie zaworu n75 o nr 058906283e i 058906283c. tan pierwszy zawór miałem zamontowane przestał działać nie było czuć turbo zmieniłem na ten drugi turbo się załącza ale teraz widze że załącza się powyżej 3tyś. obrotów a prędzej załączała się delikatnie przed 3 tyś. obrotów czy ta literka na zaworze ma znaczenie?
SgtR Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Części w autach grupy VAG zmieniają swoje wersje, i opisywane są one właśnie za pomocą tych literek. Niektóre rzeczy "wymieniają się" między sobą, i dwie różne części mogą mieć dwa różne numery i literki na końcu, ale mogą być takie same w środku. W tym przypadku te dwa numery się nie wymieniają i pasują do zupełnie innych aut. Jeżeli miałeś 058906283e, możesz użyc tylko tego w Twoim aucie.
irrr1989 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 A stanie sie cos jesli bede chwilowo jeździł na tym drugim?
SgtR Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Raczej nie powinno. Może więcej palić i mieć mcoc w dziwnych miejscach. To tyle
Rekomendowane odpowiedzi