HatefulEvil Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Zaczęło się od tego, że przerywało mi prawe światło mijania - pomagało ruszanie światłami góra dół. Myślałem, że jak będę miał wolną chwilę to pomajstruje coś ze wtyczką i będzie ok, ale niestety problem się "rozwija". Ostatnio w drodze, w nocy zgasł mi cały przód. Dziś jak zaparkowałem migała mi z regularnymi odstępami prawa przednia pozycja, gdy pozostałe światła z przodu świeciły "różnie", ale to nie wiem czy nie ma czegoś wspólnego, że cała tylnia prawa lampa poszła w diabły, bo przy próbie wymiany żarówki stopu okazało się, że w sumie cały dół jest zgnity, a wtyczkę już jakiś niemiecki majster drutował... także lampa wróciła na swoje miejsce bez żarówki i teraz w ogóle nie działa. Czemu ludzie dają tak wiele powodów by ich nienawidzić, a tak nie wiele by chociaż znosić? Edytowane 8 Marca 2017 przez HatefulEvil
jacek70 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 No widzisz . Woda dostająca się do lamp to jeden a dwa to sprawdź czy jakiś gryzoń nie narobił Ci szkody. No i wreszcie trzy to byłoby dobrze gdyby wszelkie naprawy robił fachowiec a nie druciarz. ☺
tomcio12345 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Zrób porządek z kablami. Nie masz czasem założonych za mocnych żarówek, one lubią topić przewody.
HatefulEvil Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Żarówki są raczej jakieś zwykłe
tomcio12345 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Czyli porządek z kablami i wszystko powinno wrócic do normy
Rekomendowane odpowiedzi