Afik Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam!!!! Jestem nowy na forum, mam wiec nadzieje ze zakładam temat w prawidłowym dziale ! Posiadam w swoim Audi lusterka poliftowe 6 pin Niestety przez nieuwagę dokupiłem sobie lusterka od wersji przedliftowej 10 pin Teraz czy jest możliwość/ udało się komuś przełożyć napęd od składanych lusterek z przed lifta do polifta???? Pzdr
krystian.gawin Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Wątpię żeby to działało bo w przedlifcie prosto się składają a w polift do góry Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Afik Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 ok tez tak mysle jeszcze jedno pytanko czy mozna przeszczepić ramke składaną od audi a5 polift do "trójkącika" od audi a4 polift bez składania... Noooo i najważniejsze czy składanie bedzie działać?????
krystian.gawin Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Funkcje pewnie będą działały ale trójkąt jest chyba inny bo ja u siebie zmieniłem na poliftowe 14pin składane i pisali że nie pasuje z a5 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zabiello Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 2 godziny temu, Afik napisał: czy mozna przeszczepić ramke składaną od audi a5 polift do "trójkącika" od audi a4 polift bez składania... Można przełożyć stelaż z silniczkiem od składania lusterek z a5 do trójkąta z a4. Oczywiście oba muszą być składane po skosie do góry.
Rekomendowane odpowiedzi