Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] BŁAD potencjometru przepustnicy chyba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z moja audiczka,ladowalem ostanio aku i po zalozeniu klemow i odpaleniu zaczely skakac obroty do 2tys.na rozgrzanym do 1,200.Probowalem sciagnac kleme na 10 mniut ,ale nic nie pomoglo,dodam ze mialem to juz wczesniej i pomagalo zazwyczaj.Ma ktos pomysl jak wymazac bledy bez podpinania pod kompa.Sory za literowki klawiatura mi siada.pzdr

Opublikowano

Bez podpinania do kompa nie wykasujesz błedów

Opublikowano

Nikt nie mial takiego problemu mialem to ze 3 razy z czego 2 razy mu przeszlo ,a raz mnie skroili na 100 zeta i chyba i tym razem nie bedzie inaczej.

Opublikowano

cos mi się przypomina, że błedy kasują się jak się odpowiednio długo rozłączy klemy od aku (resetuje się wtedy komputer), chyba jakieś 30 min powinno wystarczyć.

100 zeta za skasownie błedów? chyba cię troche naciągneli, jak pamiętam to mi to robili za chyba 50PLN a teraz mam swojego i nie płace :decayed:

Opublikowano

No właśnie ja też się przymierzam do kupna swojego vaga,ile dałeś za swojego ze wszystkim??

Opublikowano

Kupiłem dokładnie takiego i dokładnie od tego Pana. Z Rzeszowa do Kolbuszowej to możesz przegonić swoją fure, zaoszczędzisz na czekaniu i jak widzisz zakup tego kabla wychodzi taniej niż usługa w serwisie którym byłeś

http://allegro.pl/item522689023_vag_obd2_usb_kkl_vw_audi_seat_skoda_od_ss_z_f_v.html