SponsorSRC Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Witam przedstawię wam moje a4 Posiadam je od 20.10.2014 wiec już jakiś czas [emoji4] ] od tamtego czasu parę rzeczy się zmieniło wiec tak pokrótce opowiem od razu po zakupie pobawiliśmy się z lampami front [emoji4] i przyszła zima wiec prace zostały wstrzymane po zimie przyszła kolej na zakup felg i padło na 18 pochodzące z land rovera jak widać na zdjęciu koza meczy wiec trzeba było coś zrobić z lekiem wysokości i tak zagościł ten oto zestaw po montażu zaprezentowało sie to już całkiem ładnie mogło już przychodzić to lato w okresie wakacyjnym podczas przemierzania świata okazało się ze mało kuca jest pod maska i trzeba było wgrać wirusa i tak tez się stało audi zostało zainfekowane i odwiedziło hamownie po programie już zaczęło się to odpychać przyszedł czas na inne pierdółki teraz już ze świeższych rzeczy zmieniła się kierownica na 3 ramienna taki prezent od znajomych po kierownicy zachcialo sie full fisa przy okazji zmiany licznika postanowilem zamontowac manetke do tempomatu ktora jest niestety jeszcze nie podlaczona [emoji58] a i w srodku zmienily sie plastiki na ktorych zawitala hydrografika bylu to moje 1 proby z tak technologia powlekania zmienily sie również glosniki w przrednich drzwiach na 16 a drzwi zostaly wygluszone po latach soczewki a dokładniej odbłyśniki juz były wypalone wiec przyszedł czas na montaż bi senonu na soczewce hella 3 tak to zaświeciło przy okazji kolejnego rozklejania lamp zamontowałem devil eye oraz żarówki 2 wloknowe w kierunkach i narazie to by było chyba tyle w planach jest na wakacje montaż większego turbo gtb22 i wystrojenie tego na 200++ a poniżej wrzucę parę innych fotek to by bylo na tyle sorry za bledy jak cos a i kolejne relacje bede staral sie na bierzaco wklejac no to siema [emoji2] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Marca 2017 przez SponsorSRC
enczu Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Jak dla mnie wszystko idzie w dobrym kierunku. Devil eye średnio mi podchodzi, ale to mój ogólny pogląd na to - kwestia gustu Jedyne co spasowanie trochę do poprawy, jakiś dystans i może odrobine niżej i byłoby w klasie. Felgi od kolegi z forum chyba
AdixZdr Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Spróbuj trochę ogarnąć temat, bo straszny chaos ze zdjęciami i opisem. Autko zmierza w naprawdę fajnym kierunku.
SponsorSRC Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Spróbuj trochę ogarnąć temat, bo straszny chaos ze zdjęciami i opisem. Autko zmierza w naprawdę fajnym kierunku.Odpale kompa i podziałam bo przez tel ciężko Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 2 minutes later Jak dla mnie wszystko idzie w dobrym kierunku. Devil eye średnio mi podchodzi, ale to mój ogólny pogląd na to - kwestia gustu [emoji6] Jedyne co spasowanie trochę do poprawy, jakiś dystans i może odrobine niżej i byłoby w klasie. Felgi od kolegi z forum chyba Wydaje mi sie ze spas jest fajny a nizej juz nie chce bo autem na codzien jeżdżą 4 osoby po nierównej drodze dystans ktory jest ma chyba 2cm wiec kolo wychodzi rowno fajnie z nadkolem tak w mojej ocenie [emoji16]Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
PiterA4 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 widziałem ja kiedys na jakims zlocie na parkingu przed miejscową koło ciekawe
PiotrasPoznań Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 enczu jest chory bo on zawsze by schodził w dół kiedy czasami trzeba iść do góry ? A tak poważnie fajna furmana, lakier czerwony mi nie podchodzi bo wyobrażam sobie czarna bestie ? reszta na plus ? Też muszę pomyśleć nad programem ?
enczu Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Godzinę temu, PiotrasPoznań napisał: enczu jest chory bo on zawsze by schodził w dół kiedy czasami trzeba iść do góry ? A tak poważnie fajna furmana, lakier czerwony mi nie podchodzi bo wyobrażam sobie czarna bestie ? reszta na plus ? Też muszę pomyśleć nad programem ? Do góry to na zime mozna iść te 2cm ewentualnie A w lato to -80mm minimum
Gość Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Dnia 18.03.2017 o 19:09, enczu napisał: Do góry to na zime mozna iść te 2cm ewentualnie A w lato to -80mm minimum minuz zto dojep ty hory poebie
Rekomendowane odpowiedzi