NestaX Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Witam mam mały problem . Po zmianie przewodu od wspomagania(Przewód nowy trochę dłuższy od poprzedniego) kierownica Ciężko chodzi przy małej prędkości i dużym skręcie gdy się rozpędzam wspomaganie działa normalnie
Hezen Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Problem ustąpi jeśli dobrze odpowietrzysz układ.
kamil2227 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) ja mam podobny problem z tym że kabel jest idealnie taki sam, i nalałem nowy płyn polecany do audi. Kabel wymieniałem sam z bratem na kanale u znajomego mechanika. Na początku kierownica bardzo luźno chodziła . Mechanik powiedział że trzeba odpowietrzyć układ. Tylko jak to zrobić ? W załączniku filmik . https://megawrzuta.pl/download/30a1f098fffbbbd6d8a0229e1ac5353a.html Kolejna kwestia to z progów odpada mi farba. W jaki sposób je odpowiednio zabezpieczyć przed korozją ? Edytowane 13 Marca 2017 przez kamil2227
kamil2227 Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Dodalem filmik bo poprzednim razem się pomyliłem i dałem inny link
luk1212 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Witam nie będę zakladac nowego postu . Pytanie czy przewód od pompy wspomagania do maglownicy pasuje z 1.8 bezyna do 1.9tdi ? . I drugie pytanie takie jak kolega wyżej jak zabezpieczyć progi po przetarciu o kamien np.?
Rekomendowane odpowiedzi