kasmilo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam mam problem z kodowaniem a mianowicie pozmienialem kodowania w klmatyzacji w liczniku i w silniku nie znajac konsekwencji.Silnik B5 1.6 AHL.czy ktos ma te kody 4 cyfrowe???bo bylem u mechanika i koles mi wgral jakies badziewie z innego rocznika chyba 1999r.i czy ktos by sprawdzil u siebie jakie maja byc wlasciwe te kody???[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 11:50_________________________________________________nikt nie wie o co mi chodzi???
ozi_wells Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale gdzie to pozmieniałes w vagu????? bo jak tak to moze lepiej przenies watek do tamtego działu
domelq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie czaje, jak pozmieniałeś kody w klimatyzacji?
ozi_wells Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no włsnie tez nie do konca wiem o co biega
adamq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 kasmilo zmienił kodowania sterowników i teraz chce wrócić do poprzednich wartości (o ile dobrze zrozumiałem).
kasmilo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak jak kolega mówi pozmienialem przypadkowo kodowanie sterowników i wszystko dziala na odwrót [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 20:49_________________________________________________Pozmienialem te kody programem o nazwie POLSKI VAG OBDII.i zapomnialem zapisac oryginalne kody czy ktos je umie u siebie sprawdzic i mi je podac [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 22:08_________________________________________________A i jeszcze cos od jakiegos czasu nie zalancza mi sie automatyczne ssanie
Rekomendowane odpowiedzi