boberek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Siema z prośba od ADAHO pisze tu takie cos GDZIE W WARSZAWIE NAPRAWIAJA PRZETWORNICE do XENONÓW
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dzieki Piotruś albo może ktoś ma bi0xenony kompletne do sprzedania ?
malik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 albo może ktoś ma bi0xenony kompletne do sprzedania ? Sie było zastanawiać miesiąc temu
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 albo może ktoś ma bi0xenony kompletne do sprzedania ? Sie było zastanawiać miesiąc temu Malik pls. nie wymieniałbym ale spaliła mi się znowu przetwornica i mam dosyć tych lamp ... jak nie znajdę nic to kupię przetwornice i wszystko
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dzieki Piotruś albo może ktoś ma bi0xenony kompletne do sprzedania ? same lampy ? dzisiaj widziałem komplet na allegro za 1500
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 komplet L / P z żarnikami i przetwornicami te są OK ale trzeba by brewki usunąć http://allegro.pl/item520064108_audi_a4_01_04r_bi_xenon_czarne_igly.html
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Adaho wyslałem ci linka na PW...nauczony doświadczeniem
Rekomendowane odpowiedzi