misiek23 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Czesc Koledzy. Przeszukałem całe forum z podobnym probleme co mi sie dzisiaj przydarzył a mianowicie brak nawiewu na przednia szybę. Na foum piszą o silniczku ktory jest za to odp. problem polega na tym ze piszą ze jest brak nawiewu na szybę i nogi a mi brakuje tylko na szybe. Moje pytanko : czy tez jest odp.ten silniczek za ten nawiew? czy moze sie cos zablokowało albo cos innego? Dzieki i pozdrawiam
jacekm Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zobacz błedy klimatronika, może coś się wyjaśni, ewentualnie VAG
domelq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Proponowałbym podpiąć VAGa i popatrzeć na błędy
misiek23 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 tak szczerze to nie bawiłem sie jeszcze klimatronikiem(chodzi mi o kody) moje pytanko przycisk recyrkulacji to ktory pozdro
domelq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 tak szczerze to nie bawiłem sie jeszcze klimatronikiem(chodzi mi o kody) moje pytanko przycisk recyrkulacji to ktory pozdro taka zawinięta strzałka
misiek23 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale klimatronik chyba takiej nie ma .chyba ze ta z autem obieg zamkniety audi 95
domelq Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale klimatronik chyba takiej nie ma .chyba ze ta z autem obieg zamkniety audi 95 dokładnie - obieg zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi