razav Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Witam ^^ Jestem szczęśliwym posiadaczem od nie dawna Audi A4 B5 1.6 Sedan ^^ Może trochę brudna ;p ale chociaż widać że się nią jeździ a nie tylko stoi Jedynie wymieniłem w niej szybę czołową bo miała ostrą pajęczynkę :/ @edit: Felgi stalowe od opel insignia Wyposażenie: -Elek. Lusterka -Szyberdach Tak wiem bida wersjon, ale też dużo za nią nie dałem, trochę do poprawek jest, ale jak na pierwsze auto to świetna (Zdjęcia robione na spontanie) Edytowane 21 Marca 2017 przez razav
tazman Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Opony stalowe od opel insignia Opony to masz raczej gumowe [emoji1] a stalowe felgi Co do autka to na sam początek bezawaryjności życzę, jakaś ładna felga i od razu inaczej będzie wyglądało
razav Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 5 godzin temu, tazman napisał: Opony to masz raczej gumowe a stalowe felgi Co do autka to na sam początek bezawaryjności życzę, jakaś ładna felga i od razu inaczej będzie wyglądało No troche mi się walneło Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi