MrFreq Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam Zamówiłem żaróweczki LED do tylnych kierunkowskazów w Avancie. Narazie ich nie zakładam bo wiem ze beda mrugac jak szalone i trzeba wpiac rezystor aby bylo ok. Moje Pytanie jest nastepujace: Jak wpiac ten rezystor gdzie w oprawce do lampy w A4 b6 nie ma mozliwosci bo nie wychodza zadne kable... Pomorzecie mi ? Nic w google nie znalazlem ani na forum...
nitroo Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Musisz pisać w kilku wątkach jednocześnie i zaśmiecać forum?
MrFreq Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 a TY moglbys pomoc a nie wymadrzac sie ze zasmiacam forum... Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. Założyłem nowy watek bo jak widać nikt nie odpowiadał....
GreGoriO Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgodnie ze schematem elektrycznym. Jeśli go nie masz to zwykła probówka i spawdzasz jaki kolor kabla ma kierunek. Brązowy to masa. Wcale nie musisz w oprawce. Ja bym się wlutował w kable w boczku, to nie pozycja która świeci non stop i się grzeje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nitroo Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 8 godzin temu, MrFreq napisał: a TY moglbys pomoc a nie wymadrzac sie ze zasmiacam forum... Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. Założyłem nowy watek bo jak widać nikt nie odpowiadał.... Może nie każdy wie, albo nie każdy siedzi cały czas na forum? Niełaska poczekać? Takim podejściem, to zaraz całe forum będzie tylko jednym i tym samym pytaniem wszędzie, bo nikt nie odpisał i nie chciało Ci się poczekać...
Rekomendowane odpowiedzi