Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prośba do kogoś kto ma dostęp do bazy VW audi o numer części.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprawa się ma tak, że po oddaniu na rozrzad auta mam problem z wciagle cieknąca pokrywa zaworow. Mechanicy mi ją zdejmowali, nie wiem po co bo do wymiany rozrządu nie trzeba tego robić. A pół roku przed tym sam wymieniałem uszczelkę i wiem, że po oddaniu od nich auta oni ja zdejmowali. Nie dokrecili śrob i dali smar w miejsce gdzie ja nie dawałem. Ale do sedna wudaje mi się, wizualnie ze to nie moja. Brat pracuje w serwisie innej marki i wg jego programów po moim VIN wychodzi ze moje auto wyszło z poktywa k innym nr. A ta która mam jest od modelu A6, takiego jaki ma pracownik tego mechanika. Czy ktoś po VIN byłby w stanie mnie upewnić i mi sprawdzić z jakim nr pokrywy wyszło moje auto i od jakich modeli jest ta co mam teraz?

Opublikowano

W którym Miejscu cieknie ?

Opublikowano

patologia warsztatów. strasznie mnie to wpienia

Opublikowano
3 godziny temu, gsekulski napisał:

Daj mi VIN na pw, sprawdzę Ci jutro

Opublikowano
  • Autor

Z półksiężyca. Wszystko juz sprawdzone. 2 nowe uszczelki innych marek. Z silikonem i bez. 4 razy rozbierane. Głowica bez ryski itp. Uszczelka napinacza ok odma wyczyszczona i nowe elementy założone. Począwszy od zaworki odpowietrzajacego skrzynie korbowa po trójnik i kolanko. Tylko pokrywa zostaje. Oddali mi z niedokrecona i nie jestem pewien czy to moja gdyż podaje mi numer z inna końcówka. Mam zaufanego mechanika ale on wtedy miał robotę a ja jechałem w góry i chciałem mieć pewny rozrzad. Do tych fachowców nie mam zaufania. Trochę na cwaniaczki wyglądają. Poza tym auto marzec 2002r a pokrywa 2003...teleportacja? Jak ktoś ma taki sprzęt to chętnie skorzystam...cofnie sie do 2007 kiedy człowiek miał 20 lat, zanim poznałem żonkę, ale najpierw spisze numery totka z tych lat? dobrze zapłacę!

Edytowane przez gsekulski