Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Informacje o instalacji - gdzie znaleźć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam następujący problem. Kupiłam auto z instalacją LPG. Przy kupnie nie dostałam papierów na tę instalację, a później kontakt z gościem się urwał. Na Stacji Kontroli Pojazdów nie przybili mi przeglądu, ze względu na to, że nie mam papierów na gaz. Polecili mi zajrzeć tam, gdzie mam butlę i znaleźć nazwę producenta i do niego napisać. Tylko gdzie znajduje się ta informacja? Tak to u mnie wygląda:

20170326_164542.jpg

20170326_164550.jpg

20170326_164604.jpg

Opublikowano

Gaz był zakładany w Polsce? Producent zbiornika to zapewne stako. Najlepiej załatwić sobie kwity z ważną legalizacją na butle. Twój błąd, że nie zwróciłas na to uwagi przy kupnie i było nie brać auta bez kompletu dokumentów...

Opublikowano

Pożycz od kogoś znajomego papier na butlę, na przeglądzie patrzą tylko czy na papierze się zgadza data, nic więcej.

Opublikowano

Może być i bormech, mam identycznie u siebie, nawet taki sam wielozawór. Wytrzyj brud pod wielozaworem, powinien być tam producent i nr. Napisz do producenta i może się uda. Na przeglądzie zdarza się że i porównują papier z butlą.

Opublikowano

Wszystkie informacje powinny być na dekielku/pokrywie od butli. Jeśli nie masz pokrywy to tak jak kolega wcześniej pisał wyczyść brud pod wielozaworem najlepiej suchą szmatką, ostatnio taki sam problem przerabialiśmy z kumplem w jego aucie. Na zdjęciu zaznaczyłem na czerwono obszar który musisz wyczyścić by znaleźć niezbędne informacje. 
Jeśli to butla bormechu to tutaj masz niezbędne informacje do uzyskania duplikatu dokumentów.
http://www.bormech.pl/pl/content/duplikaty-paszportu.html

butla.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi :D Racja, powinnam od razu poprosić o te dokumenty, ale pierwszy raz kupowałam auto i szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam o ich istnieniu. Przy kupnie nie sprawdziłam też takiej oczywistej rzeczy - czy zamki działają, okazało się, że nie, ale na szczęście kolega pomógł mi je ogarnąć. Gaz zakładany w Polsce. Ok, wyczyszczę i zobaczę jak tylko będę miała wolną chwilę, dzięki za pomoc :)

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze raz dzięki za pomoc, zlokalizowałam dane. Gdybyście mi nie pokazali to bym ich nie wypatrzyła, taka tam była warstwa kurzu :D Teraz wyślę wniosek i będzie w końcu jak należy, dziękuję :)