devilosek Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Witam zauważyłem że przy bardzo spokojnej jedzie przeważnie 80 na godzinkę poza miastem wogole nie ubywa płynu chłodzącego i oleju ale przy nadmiernym drenowsniu gazu ubywa niewiele ale ubywa czego może to być objawem? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
dembu19 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dnia 28.03.2017 o 18:37, devilosek napisał: Witam zauważyłem że przy bardzo spokojnej jedzie przeważnie 80 na godzinkę poza miastem wogole nie ubywa płynu chłodzącego i oleju ale przy nadmiernym drenowsniu gazu ubywa niewiele ale ubywa czego może to być objawem? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Uszczelka pod głowicą, albo pęknięta głowica
kuebk Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Plyn chlodzacy moze tez "znikac" w chlodnicy spalin albo w chlodnicy oleju (akurat w tym wypadku oleju powinno przybywac).
devilosek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Najlepsze w tym wszystkim jest to bo po dolaniu płynu z cerfura niepamiwtam nazwy ale jakiś lepszy do zbiorniczka nie ubywa już nic . Prxejechalem już prawie 2500 tys i zero ubytku . Cuda się dzieją cuda . Może trzeba lać lepszy płyn i lepszy olej .Nie musi to zaraz oznaczać uszczelka i głowic Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later No olej też w normie.Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 3 minutes later No i jadąc ostatnio z Wrocławia autostrada ciężki pedał bez zmian . Nic nie ubywa . Może ten stary płyn stracił właściwości no już sam nie jestem w stanie sobie tego wytłumaczyć Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
devilosek Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Polecam płyn chłodniczy dynagel 2000+ objawy zniknęłyWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi