T O R K A Opublikowano 7 Czerwca 2023 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Tak zrobię. Auto juz u mechanika może dzisiaj odbiorę to dam znać.
BRUNO Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Witam Odnośnie tego dziwnego pukania to też tak mam. Silnik uruchomiony i jazda i wtedy na 4 biegu są dwa takie jakby puknięcia w okolicach pedału hamulca i później już jest OK. Oczywiście dla doprecyzowania mam skrzynię S-Tronik. Przed wymiana oleju w skrzynie takie puknięcia bywały i na niższych biegach a teraz tylko na 4 i to raz odrazu po ruszeniu , później wszystko pracuje normalnie.
Art2 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Dołączam się do tematu. Mam identyczny problem. Zaczęło to się dziać po przejechaniu ok.1000 km od wymiany oleju w skrzyni 0CK
Lukaa5 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 31.03.2024 o 17:12, Art2 napisał(a): Dołączam się do tematu. Mam identyczny problem. Zaczęło to się dziać po przejechaniu ok.1000 km od wymiany oleju w skrzyni 0CK jaki problem ? W dniu 25.01.2024 o 10:27, BRUNO napisał(a): Witam Odnośnie tego dziwnego pukania to też tak mam. Silnik uruchomiony i jazda i wtedy na 4 biegu są dwa takie jakby puknięcia w okolicach pedału hamulca i później już jest OK. Oczywiście dla doprecyzowania mam skrzynię S-Tronik. Przed wymiana oleju w skrzynie takie puknięcia bywały i na niższych biegach a teraz tylko na 4 i to raz odrazu po ruszeniu , później wszystko pracuje normalnie. przeczytaj kilka postów wyżej .
Elwis328 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Znalazł ktoś rozwiązanie. Ciężko uwierzyć by to była tzw norma. Może jakiś przekaźnik czy coś.
Lukaa5 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca W dniu 12.07.2024 o 19:19, Elwis328 napisał(a): Znalazł ktoś rozwiązanie. Ciężko uwierzyć by to była tzw norma. Może jakiś przekaźnik czy coś. O co tobie chodzi ?
Elwis328 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca W dniu 14.07.2024 o 14:53, Lukaa5 napisał(a): O co tobie chodzi ? O to że to stukanie co jest opisane brzmi nie sprzecznie. Co zgaszs auto i odstoi jakiś czas przy przyspieszaniu jest puknięcie tak jak i ty opisywales zresztą.
Lukaa5 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Godzinę temu, Elwis328 napisał(a): Co zgaszs auto i odstoi jakiś czas przy przyspieszaniu jest puknięcie tak jak i ty opisywales zresztą. W piątym poście masz wyjaśnone . ( około 45km/h zazwyczaj wbija 4ke) tak ma być Edytowane 16 Lipca przez Lukaa5
Rekomendowane odpowiedzi