Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BDH] Moja 2.5 TDI quattro (BDH) -2004r. NOWE FOTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótki opis.Audi A4 2.5 tdi 2004r. quattro . Wyposażenie oprócz skóry której zbytnio nie chciałem, elektrycznych siedzen których nie ma to reszta na wypasie włącznie z dużą navi RNS-E, a najwiekszy ból to Ze ma soczewy a nie xenony. Zdjęcia terazniejsze jak jest teraz;561d17212de9f3c8m.jpg,7c73cb296aaf3210m.jpg,74e3c9c0e7029742m.jpg,0306e2f735cea518m.jpg,0a31c69cf3499926m.jpg,,Tak jest a tak ma być;chip by Rogallotti na 200-210 PS,przyciemnione lekko szyby,zawias 20-30 mm., felgi 19 cali a na nie gumy 235/35R19,zderzak tył S4 i moze cos jeszcze pomyśle zdjęcia po zmianach napewno umieszcze. Moim skromnym zdaniem fura ma jeżdzic a przy tym wyglądać :hi:a oto zdjęcia środkadd736debb007c949m.jpge2834780da53c195m.jpg97d551e871544145m.jpg346b68c4ad9e6fcdm.jpgf6d4501abde5e162m.jpg a oto wiosenne foty zawias -35mm i fele 18 8,5 cala ET30 ,a na nich gumy 235/40r18 Pirelli pzerro rosso 29b2600d575103a1med.jpg c6869ffab913a292med.jpg ba267f4792979060med.jpg to zdjęcia wydechu zrobionego ,wczesniej nie było okazji i czasu f623ce0e1aed9706med.jpg f623ce0e1aed9706med.jpg A to pozostałe fotki z dzisiejszego dnia 64ec409d7c4f09c1med.jpg 87e7f4786eae9061med.jpg 092a9ae8d55b6044med.jpg bf679b4dff30d382med.jpg 64ec409d7c4f09c1med.jpg 674eca5f4cd0e8d9med.jpg 39f64c5d418f83d1med.jpg f4db06df4cda25fcmed.jpg następne zdjęcia niedługo a mody to lusterka chrom IN-PRO , coś z pakietu zewnętrznego zderzak przód s-line ,listwy boczne ,itp.,itd :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

zderzak tył S4 i moze cos jeszcze pomyśle

Pomysl tez nad przednim :decayed:

Ładne auto, fajny silnik, dobra baza do modow :good:

Opublikowano

Mody planowane dobre, doloz do nich moze jeszcze ksenonki,jesli nie Bi to chociaz Hidy.

a jakbys chcial umawiac sie do Rogala na chipa, daj znac ;)

pojedziemy razem, ja tez planuje cos takiego,a my z tego samego wojewodztwa ;)

Opublikowano

jeździłem, widziałem mega fura, ten silniczek + planowe zmiany i będzie koxarnia :slina::evil:

btw dobrze widzę czy tam pisze sprzedam!!!!????

Opublikowano

ładna furka, przebieg ma potwierdzony?

a cos z nim nie tak??

to co ja mam powiedziec, na 2001 rok i 250 tys? ;)

Opublikowano

Ja mam tyle w 2 lata mlodszym aucie... :tongue4:

Opublikowano

a cos z nim nie tak??

to co ja mam powiedziec, na 2001 rok i 250 tys? ;)

o co chodzi?? padło pytanie czy sprawdzony przebieg, nie prosiłem o kolejną już dyskusję czy to mało czy dużo......

Opublikowano

Myslalem,ze moze chodzi Ci o to,ze malo jakos,czy cos ;)

Opublikowano

andy ma chipa od rogala w takim samym silniku jak Ty i ma 193km z tego co pamiętam więc o 210 zapomnij :decayed:

Opublikowano

andy ma chipa od rogala w takim samym silniku jak Ty i ma 193km z tego co pamiętam więc o 210 zapomnij :decayed:

Taaa... Andy mial hamowanie przy 30 stopniach w cieniu, wiec to efekt malych IC.

Rogal robil juz ponad 200PS z tych silnikow z palcem w odbycie.

Opublikowano

Taaa... Andy mial hamowanie przy 30 stopniach w cieniu, wiec to efekt malych IC.

Rogal robil juz ponad 200PS z tych silnikow z palcem w odbycie.

z BDH? :mysli: andy może pojedziesz teraz na hamownie? :naughty: może przybyło z 20 kucy :kox:

Opublikowano

Z BDH w B6. Dawno temu ktos z Lublina pokazywal wykres.

Opublikowano

Wypraszam sobie, prawie 194 :polew:

z BDH? :mysli: andy może pojedziesz teraz na hamownie? :naughty: może przybyło z 20 kucy :kox:

A zapłacisz za hamownię? :gwizdanie: :wink4:

Bo kucy od samego sprawdzenie mi nie przybędzie :)

A pardąą, na papierze przybędzie :naughty:

-----

Wentyl

Środek byś pokazał jak wygląda :)

Opublikowano
  • Autor

jeździłem, widziałem mega fura, ten silniczek + planowe zmiany i będzie koxarnia :slina::evil:

btw dobrze widzę czy tam pisze sprzedam!!!!????

dobrze widziałeś sprzedam,ale nie to auto za dobra fura[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 14:19_________________________________________________

Mody planowane dobre, doloz do nich moze jeszcze ksenonki,jesli nie Bi to chociaz Hidy.

a jakbys chcial umawiac sie do Rogala na chipa, daj znac ;)

pojedziemy razem, ja tez planuje cos takiego,a my z tego samego wojewodztwa ;)

nie ma sprawy jak co dam znac ,ale nie predzej jak bedzie cieplej[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 14:20_________________________________________________

przebieg z ksiązka i potwierdzony w serwisie z historia
Opublikowano

bardzo ładny avancik ...miałem okazję się przejechać z kolegą Wentylem ... idzie pięknie :good:

Opublikowano

nie ma sprawy jak co dam znac ,ale nie predzej jak bedzie cieplej

Tylko nie zrób mojego błędu i nie pojedź w środku upałów :chytry:

I przed wyprawą na Mineralną upewnij się, że mają już hamownię quattro

Opublikowano

Furka ładna... jak zrealizujesz mody bedzie w ogole Bosko :evil: 3m sie.

Opublikowano
  • Autor

nie ma sprawy jak co dam znac ,ale nie predzej jak bedzie cieplej

Tylko nie zrób mojego błędu i nie pojedź w środku upałów :chytry:

I przed wyprawą na Mineralną upewnij się, że mają już hamownię quattro

nie ma problemu bede pamietał,ale w planie mam gdzies wyjazd około marca[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 21:16_________________________________________________ :good: :good:
Opublikowano

To jest to ,fajny wygląd , wypas , fajny dźwięk , mało pali :mysli: ponad 220 na szafie i zaczynają się mody :good: