zonk84 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam jestem posiadaczem Audi a4 b5 1.6 od pewnego czasu dmuchawa działa mi tylko na 4 biegu i pada mi non stop akumulator (akumulator jest nowy) czytałem na forum że przyczyną jest najprawdopodobniej jeż (rezystor dmuchawy) nie wiem gdzie mogę go zlokalizować czy wie ktoś może gdzie on się znajduję ? I jak go wyjąć?
Adrian1727 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) 18 godzin temu, zonk84 napisał: Witam jestem posiadaczem Audi a4 b5 1.6 od pewnego czasu dmuchawa działa mi tylko na 4 biegu i pada mi non stop akumulator (akumulator jest nowy) czytałem na forum że przyczyną jest najprawdopodobniej jeż (rezystor dmuchawy) nie wiem gdzie mogę go zlokalizować czy wie ktoś może gdzie on się znajduję ? I jak go wyjąć? Odczep schowek pasażera, tam masz dmuchawę, rezystor to jak dobrze pamiętam plastik z wtyczką w kolorze czerwonym, sprawdź sobie na necie jak to wygląda dla pewności Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Adrian1727
Rekomendowane odpowiedzi