kudik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Od pewnego czasu w mojej A4 silnik 16 101kucy mam problem z odpaleniem. problem polega na tym ze jak postoi na mrozie a nawet nieraz jak jest ciepły chcąc go odpalić to nie mogę. Objaw jest taki ze zapalam a on ma po chwili gaśnie a nie raz to wogóle nie może załapać. Co może być spowodowane że mam takie objawy??? ;( Co sie dzieje z nim koledzy od jednej marki samochody pomóżcie Pozdrawiam
ajax Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Najpierw zapnij VAG-a i przeczytaj bledy. To pomoze naprowadzic na ewentualna usterke. Tak z palca to napisze zebys przekrecil zaplon i zobaczyl czy zawsze ( po chwili ) gasnie kontrolka immo . Czesta awaria w naszych niuniach Pozdrawiam!
nex Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak byś użył opcji szukaj to byś duzo o tym znalazł ale się nie chce
Mariusz99900 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 WITAM.JA od pewnego czasu mam taki sam problem jak kolega KUDLIK.wymiana filtra paliwa nic nie pomogła.podejrzewam ,ze to możewina pompy paliwa.
kudik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 prawdo podobnie ale nie jestem do końca pewien tego ale mógł siać immo... Z tego co mi wiadome jest naprawa wynosi ok 1100zł ;( No ale czego sie nie robi do mojej niuni.
Mariusz99900 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 przerabiałem ten problem z immo i nadal ten sam problem zodpaleniem gdy jest "-" na dworze.
kudik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 To naprawa immo nie daje pewności, że z odpaleniem będzie OK
razk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 prawdo podobnie ale nie jestem do końca pewien tego ale mógł siać immo...Z tego co mi wiadome jest naprawa wynosi ok 1100zł w dziale "warsztat" znajdziesz fotostory jak zrobic to samemu
Rekomendowane odpowiedzi