PanKaszel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam serdecznie! Próbowałem znaleźć podobny temat, ale raczej nieskutecznie. Chodzi mi o to, czy Styling 132 tj. 19" 2x9J et48 + 2x10J et45 podejdzie bez większych problemów (poza adapterami oczywiście) do B6? I druga sprawa czy miał ktoś doświadczenie z tym jak to na seryjnym zawiasie wygląda :s? Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Na serii tego nie upchasz. To raz. Dwa. Wyglądać będzie mega komicznie. A czy podejdą do B6 to możesz sobie zobaczyć w temacie
PanKaszel Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie rozumiem, ta b6'tka wygląda świetnie na tych stylingach Dlaczego komicznie?
afroo. Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta B6ka jest na gwincie odpowiednio skręconym, co powoduje m.in. chowanie się kół w błotnikach. Na serii 1BA będzie wystawać sporo poza błotnik + wysokość nadwozia.
PanKaszel Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jasne, rozumiem. Aczkolwiek myślałem też nad jakimś gwintem, nie chciałem robić idealnego spasu, ponieważ chciałbym nie wkładać tam jakiegoś betonu. Tak czy inaczej jak narazie dopiero kminie nad tym i musze jeszcze rozwiązać pare zagwozdek mechanicznych, poźniej będę myślał nad kołem. Ale zawsze warto wcześniej przebadać temat!
Rekomendowane odpowiedzi