hidden22 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam. mam pytanko zamierzam kupic wiazke drzwi cala z anglika prawy przod bo popekaly mi kable w gumowej oslonie. kable z anglika podejda do wersji pl? czyli jesli u mnie chce wymienic wiazkie drzwi to brac prawa strone z anglika czy lewa?
salamon Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie wiem czy jest sens kupować używaną wiązkę ,przecież te wiązki już swoje lata mają i możliwe jest że już były naprawiane albo czeka je to samo co u ciebie. Ja wyjąłbym tą którą masz i wymienił przerwane przewody.
hidden22 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 przemyslalem sprawe i masz racje kupilem piny 4 doloze nowe kable 30cm i przylutuje ja, miejsce lutowania beda w drzwiach. dzwonilem i typ mowil ze ma ale tez uszkodzone sa kable. pozdrawiam
salamon Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Tak myślę że kupowanie akurat tych wiązek mija się z celem,bo jak pisałem już są naprawiane albo za niedługi czas będzie trzeba naprawiać i wracamy do punktu wyjścia tyle tylko że wyrzucimy w błoto jakieś 100 zł. Również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi