micgan Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, autko seria z ~500tys. km na karku, główne załóżenia programu - bezpieczny dla samochodu bez wyciągania z niego każdego możliwego konia oraz umiarkowane zadymienie (nienawidze gdy ktoś przede mną puszcza zasłone dymną i sam też nie chciałem tego robić) Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez micgan
gravit777 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 dobry wynik jak na sam program i do tego bezpieczny, 500k przebiegu i seria trzyma moc z bonusem ja u siebie na serii miałem 122k i 255nm a po samym programie 141km i 303nm silnik afn od pierwszego programu zrobiłem 45k kilometrów i silnik działa bezproblemowo, chociaż pomału zaczyna mi się dwu mas odzywać ale to zima bo latem jeszcze daje rade, ale nie mam fmic a seryjny cooler w lato nie daje rady pod moc jaka mam obecnie i mniejszy nm jest
micgan Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 ja dopiero zobacze jak autko będzie to znosić bo program zrobiony dzisiaj czego niezmiernie żałuje, że tyle zwlekałem ale na razie 60tyś km w moich rękach odpukać bezawaryjnie (jedynie wymieniana niedawno uszczelka pod głowicą bo płyn chłodniczy na zewnątrz zaczął uciekać)
marcin4x4 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 2 godziny temu, micgan napisał: czego niezmiernie żałuje, że tyle zwlekałem wielu tak ma
radimm Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 144km samym softem z avg to już raczej wyciągnięcie max co się da kreski ładne
micgan Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie no wiadoma sprawa, że 160km to nie wyciągnie i te 140 to już limit z oryginalnym osprzętem bardziej miałem na myśli to, że jeśli okaże się, że samochód niedomaga to nie mam parcia na "cyferki" i wykrzesywanie każdego możliwego KM z Audiczki. Ten programik to było 1 podejście - samochód ładnie to przyjął i nic więcej nie było już grzebane.
Rekomendowane odpowiedzi