Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmieniające się kąty w grupie 93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty ale dla jasność w jakich okolicznościach zmieniają się te kąty? Np po zmianie rozrządu i wariatorów  miałeś ustawiony na powiedzmy 2;2;2;2 a po miesiącu zrobiło ci się 2;2;10;3 ??? a wałki całe sprawne ktoś sprawdzał i ewentualnie sitka nie zapchane od syfu ? 

Opublikowano
  • Autor

Kąty zaczęły się tak zmieniać po wymianie kół z regenerowanych na używane zakupione w necie. Na wcześniejszych było powiedzmy 1,0,1,2 itp, ale nigdy nie przeskoczyły o więcej niz stopień. Nieosiągnięte fazy rozrządu miałem i na tamtych regenerowanych i na obecnych. Sitka podobno wyczyszczone. Te kąty przestawiły się niemalże od razy, a po miesiacu jeszcze mocniej, jak widać na obrazkach. Chciałem zmienić znowu na te od zakupu auta, które regenerowałem, ale chłopaki z Sulejówka znowu mi krzyknęli kilka stówek za rozbieranie, mimo, że oddali mi z takim problemem zmieniając te wariatory... uznali, ze te regenerowane mają mały luz i w dodatku pasek jest jakby luźniejszy na nich.. co do wałków to nie wiem czy ktoś to ogarnął...

Opublikowano

hmmm grubszy temat kolego tez drąże w temacie bo na jednym wariatorze mam duży odchył w porównaniu z ustawieniem po remoncie a gdzie renegerowałeś wariatory? może miałeś kontakt z waskijem z forum co on na to?

Opublikowano
  • Autor

Te regenerowane nie są obecnie założone, ale na nich było lepiej. Kolega waskivw mówi, ze problem może leżeć głębiej, walki, głowica a za tym spore koszty..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk