roman_tyk Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 8 godzin temu, ffi napisał: przy niskich obrotach tez jest roznica? Między zf6 a zf8 ? nie jezdzilem zf6, mam zf8. Jak dla mnie chodzi to cud malina, nie mam juz zamiaru kupowac manuala, wygoda, komfort a jak sie chce pojezdzic to w S albo manualu szybciutko zmienia biegi. No i przede wsyzstkim to klasyczna skrzynia wiec sie nie popsuje szybko
ffi Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 30 minut temu, roman_tyk napisał: nie jezdzilem zf6, mam zf8. Jak dla mnie chodzi to cud malina, nie mam juz zamiaru kupowac manuala, wygoda, komfort a jak sie chce pojezdzic to w S albo manualu szybciutko zmienia biegi. No i przede wsyzstkim to klasyczna skrzynia wiec sie nie popsuje szybko Zf sprawia podobne wrażenia.
komoornik Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 9 godzin temu, ffi napisał: przy niskich obrotach tez jest roznica? Między zf6 a zf8 ? Nie sądzę. Start w manualu z "upalaniem" sprzęgła można porównywać tylko do launch control w automacie.
ffi Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 16 minut temu, komoornik napisał: Nie sądzę. Start w manualu z "upalaniem" sprzęgła można porównywać tylko do launch control w automacie. No to w takim razie mi wystarcza zf6 w zupelnosci
Rekomendowane odpowiedzi