platiniumm Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 witam czy moze mi ktos pomoc i podpowiedziec jak za pomoca vaga moge szczytac pin do programowania kluczyka bo niestety nie posiadam go przy kluczykach pozdrawiam plati
szogun0 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Za pomocą Vaga to musisz mieć jeszcze programik, typ VAG EEprom. VAG-comem nie odczytasz. Ewentualnie tachopro.
wit.s Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Albo podjechać do machera. U mnie koło Grzybowskiej goście zrobili to dorabiając mi kluczyk. Jak chcesz to podejdę i zapytam ile sobie winszują.
platiniumm Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 to jak bys mogl to bys sie zapytal to moze bym podjechal tam
wit.s Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Tu masz ich stronkę. http://www.pogotowie-zamkowe.pl/index.php?id=foto Ja u nich dorabiałem kluczyk (niescyzoryk), odczytywałem PIN i kodowałem posiadane kluczyki (usuwałem stare kody do kluczyków których nie miałem) - kosztowało mnie to jakieś 300 zeta (jeśli dobrze pamiętam). Za samo odczytanie PINu zaśpiewali 100 zeta (jak kolo powiedział odczytanie+kodowanie). Jakby co to dzwoń do nich. Pozdro
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Tu masz ich stronkę.http://www.pogotowie-zamkowe.pl/index.php?id=foto Ja u nich dorabiałem kluczyk (niescyzoryk), odczytywałem PIN i kodowałem posiadane kluczyki (usuwałem stare kody do kluczyków których nie miałem) - kosztowało mnie to jakieś 300 zeta (jeśli dobrze pamiętam). Za samo odczytanie PINu zaśpiewali 100 zeta (jak kolo powiedział odczytanie+kodowanie). Jakby co to dzwoń do nich. Pozdro tylko ty masz kluczyk z crypto a kolega nie wiec bedzie mial duzo taniej [ Dodano: 28-02-2007, 11:39 ] to jak bys mogl to bys sie zapytal to moze bym podjechal tam widzisz jakbys przyjechal na roczny zlocik do wisły zrobiłbym bym ci to za browarka
alfuta Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 szukając magików, aby ożywić mój scyzoryk dotarłem do warsztau, w którym mieli dorobić grot, odczytać kod ze starego kluczyka, i zaprogramować nowy. Zaśpiewali za cłość 150 PLN.
platiniumm Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 wlasnie chce dorobic grot i zakodowac kluczyk do scyzoryka [ Dodano: 28-02-2007, 22:34 ] juz mam scyzoryka tylko musialem przelozyc pestke do immo a czy ktos by mogl mi powiedziec jak vagiem zczytac ten pin kod
hodmar Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Podczepie sie do tematu i spytam bo tez chce dorobic kluczyk scyzoryk z tym ze ja posiadam ten PIN tj.? taka etykietka plstikowa z kodem + plstikowy klucz. +sewisowy no i kurde tylko jeden Scyzoryk, i tu pytanie majac ten PIN to jest prostrza sprawa z tym dorobieniem.
alfuta Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 platiniumm, jak byłem u tych magików zorientować się ile mnie to wyniesie, gość sprawdzając kluczyk włożył go do jakiegoś czytnika podłączonego do kompa < 3 sek. i wiedział jakiego typu immo tam jest >, ale czy odczytał też kod PIN - nie mam zielonego pojęcia, może też ? - jutro spróbuje się dowiedzieć !
platiniumm Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 wiem ze tak mozna zakodowanie pestki do immo to koszt 100 zl a mnie ciale zastanawia jak odczytac vagiem pin z zegarow
szogun0 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 wiem ze tak mozna zakodowanie pestki do immo to koszt 100 zl a mnie ciale zastanawia jak odczytac vagiem pin z zegarow Vagiem nie odczyta.
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ale czy odczytał też kod PIN odczytal jakie jest immo i kod tez
platiniumm Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 wiem ze tak mozna zakodowanie pestki do immo to koszt 100 zl a mnie ciale zastanawia jak odczytac vagiem pin z zegarow Vagiem nie odczyta. oki dzieki i takiej konkretnej informacji chcialem uzyskac wiec mozna zamknac temat pozdro
Fakier Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 wiem ze tak mozna zakodowanie pestki do immo to koszt 100 zl a mnie ciale zastanawia jak odczytac vagiem pin z zegarow Vagiem nie odczyta. a czym można go odczytać? gdzie znajduje sie eeprom z pincode, czy w eepromie jest on jakos kodowany, czy "na żywca"? A jak zaprogramować nowy kluczyk, jeżeli posiada sie PINCODE?
Rekomendowane odpowiedzi