MsWiniary Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam.Zastanawiam sie jakie turbo wsadzic moc jaka bede chcial uzyskac to +/- 250km bo moje i tak nie długo bedzie do wymiany to odrazu wsadziłbym coś lepszego.Chodziło by mi tez zeby wstawało od dołu.I najlepiej skad takowe kupic.Pozdrawiam.
mashet Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 A wystarczyło wejść w pierwszy lepszy temat na forum... Hybryda K03sWysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka 1
MsWiniary Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 właśnie nie mogłem znaleść podeślesz link?
mashet Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Obczaj sobie tutaj jaki jest zakres modyfikacji i na ile sposobów można osiągnąć tę moc. Info w linku wyżej oczywiście jest nieocenione, ale nie jest to jedyna droga. http://gregor10.pl/modyfikacje/stage-2-1-8t-250ps/
MsWiniary Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ktoś na forum zajmuje się sprzedażą turbin?
Rekomendowane odpowiedzi