soja Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cześć! To i ja przedstawię moją B6 Rok 2003, AWX 1.9 TDI, 131 kM Auto kupione w polskim salonie, serwisowane do końca, dla mnie najważniejsze to, to że bezwypadek i udokumentowana historia. Auto znam od momentu kiedy wyjechało pierwszy raz z salonu Przebieg na dziś to 199900tys. Wcześniej miałem A3, A6 i muszę powiedzieć, że A4 to idealny kompromis między tymi dwoma modelami Na wiosnę mam już nowe buty 17" i pomaluję dokładki w kolor nadwozia. Mam też zamiar wstawić RNS-E
mcm Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ładna ale jak nie targasz doczepki to zdemontuj hak
proton2 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Napisz coś na temat wyposażenia. Ładny kolor. Mody jak najbardziej w dobrym kierunku . PS.Czy te zdjęcia nie są jakieś spłaszczone ?
skovroon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja proponuje jeszcze scieme szybek i moze jakies LEDy na tył ale to juz wg uznania . Pomimo tego oczywiscie pogratulowac fajnej furmanki
soja Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Hak oczywiście w odstawkę (jeszcze nie zdążyłem) Wyposażenie standard: Air Bag x6 Climatronic ABS ESP El. szyby i lusterka jak to w polskim salonie - każdy dodatek pewnie kosztował fortunę
krajek_007 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Hak oczywiście w odstawkę (jeszcze nie zdążyłem) no nie wiem, ostatnio odkryłem nową rzecz :gwizdanie: uwaga! hak to najlepszy czujnik powolnego prostopadłego parkowania tyłem
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Hak oczywiście w odstawkę (jeszcze nie zdążyłem) no nie wiem, ostatnio odkryłem nową rzecz :gwizdanie: uwaga! hak to najlepszy czujnik powolnego prostopadłego parkowania tyłem Ten patent zawsze się będzie sprawdzał
letallec Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ładny kolorek. Ogladałem w identycznym kolorze AWX'a jak szukalem swojego. Współczuję jasnego środka. Utrzymanie w czystości bedzie kosztowało Życze miłego użytkowania.
soja Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Współczuję jasnego środka. Utrzymanie w czystości bedzie kosztowało rzeczywiście - jasny środek w tym aucie w utrzymanu to jakaś mała masakra. Mam wrażenie, że plamy zostają nawet po czystaj wodzie
Gość qba1971 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Chyba nie będziesz zakładał ochraniaczy na buty Czarny też się brudzi tylko brudu nie znać
soja Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Chodziło mi raczej o siedzenia. Podobny kolor miałem w A3 ale w tamtym aucie nie brudziła się tak bardzo Jest jak jest, taki widać jaj urok
Gość qba1971 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jeżeli zacznie dokuczać Ci jasność wnętzra zawsze można kupić drugie na allegro
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 co te fotki takie porozciągane? fura fajna , ładna seria
soja Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 co te fotki takie porozciągane? fura fajna , ładna seria A rozdzielczość cholera mi się pokićkała w PS
truckmaniac Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy to Twoje wozidło stoi pod Apteką we Lwówku z ramkami Klubowymi i naklejkami Orange?
Rekomendowane odpowiedzi