adam_comp Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Szanowni koledzy mam moją Niuśkę już około pół roku. W czasie niedawnych trzaskatych mrozów trochę się wkurzałem bo klimka mi nie grzała dobrze i w gruncie rzeczy do tej pory nie wiem co dokładnie jest tego przyczyną, gdyż układ mam odpowietrzony płyn mam ok temp. silnika jest też ok na wskaźniku jak i w kodach i jeśli jest jeszcze jakaś rada na to to proszę was o podpowiedź jak rozwiązać ten problem. Ale wracając do tematu na klimie wyskakuje mi błąd 50.3 , prześledziłem już kilkakrotnie forum o błędach i niestety nikt się na ten temat nie wypowiedział. Będę bardzo wdzięczny za jakąś podpowiedź Pozdrawiam wszystkich AUDI A4-maniaków Adam
zdeniu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 klima nie ma nic wspólnego z ogrzewaniem auta najprawdopodobniej masz zamuloną nagrzewnice co do błędu to chyba słabo szukałeś http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html;msg366997#msg366997
adam_comp Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tak Kolego masz rację już były wzmianki o tym błędzie tylko nie znalazłem niestety konkretnej odpowiedzi, a jeśli chodzi o akumulator to kręci jak do tej pory wzorowo, więc myślę że nadal aktualne jest moje pytanko o 50.3. Ale dzięki kolego że się zainteresowałeś
Rekomendowane odpowiedzi