GregoryFx Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam, kupiłem nowy czujnik biegu wstecznego do 1.6 (u mnie jest na przewodzie). Czy jestem wstanie sam go wymienić? Gdzie się on znajduję? Ktoś kiedyś wrzucał fotki, ale niestety już zdjęcia się nie otwierają Pozdrawiam.
pbartek_13 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Również poprosiłbym o zdjęcia. We wcześniejszych tematach niestety są już niedostępne.
Fido Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Jest przy skrzyni biegów. Auto na podnośnik i znajdziecie.
Davee Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A czy w tym samym miejscu zawsze jest? Nie ważne czy PB czy PD?
wesz82 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 A co to PD?chyba tdi..? Znajduje sie te cos obok lewej flanszy wychodzacej ze skrzyni.lewa to strona kierowcy.Sa dwa jeden jest od wstecznego.
Davee Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Już zmieniony... Koszt 26zł w motoryzacyjnym. Troche kombinowania przy wypięciu wtyczki bo mocno siedzi ale na spokojnie i zeszło jak zdejmiemy oslone skrzyni to widzimy to cudo z kostka z dwoma kabelkami (tak jakby od strony pasażera). Najlepiej wypiąc kostke i potem dłuższą nasadką bo kluczem nie ma sie gdzie wykręcić... troche ciasno - klucz 22 Nie przejmować się tym, że kupicie i jest inny gwint (krótszy) w nowym. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Davee
wesz82 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mozesz wrzucic foty bo cos mi nie pasuje.chyba nie mowimy o tym samym...
Rekomendowane odpowiedzi