Nowak_zg Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 poztym mam pytanie w co lepiej zainwestowac najpierw. - nowe felgi 17'' ?? - chipsa ?? - czy pierw szybki przyciemnic ladnie, lacznie z przedna ( bez nich paskudnie to wyglada ) hm chciales dobrze przyciemnic a przyciemniles tylko 3 :/ wg mnie niewyglada to za estetycznie czemu nie przycieminles odrazu 7szyb ? jesli zalezy ci na widocznosci to mogles zrobic tak jak ja ( przednie boczne srednio a reszta ciemniej )
Gość Faworek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autko ladnie sie reprezentuje male przerobki i bedzie gites.A co do koloru jesli ladnie zrobisz samochod to i kolor sie na nim bedzie podobal wszystko zalezy od wygladu.
Gik Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2007 hm chciales dobrze przyciemnic a przyciemniles tylko 3 :/ wg mnie niewyglada to za estetycznie czemu nie przycieminles odrazu 7szyb ? jesli zalezy ci na widocznosci to mogles zrobic tak jak ja ( przednie boczne srednio a reszta ciemniej ) mialem golfa 3 tyl mial folie 5% przepuszczalnosci i przod 35% ... wiec calkiem ciemne, jezdzilem nim 3 lata dopoki mnie nie przyatakowal z nienacka jakis slepak i mi go nie roztrzaskal . poza minusami z policja i przegladem.... to przy kazdej kontroli o ile nie zabieraja Ci dowodu natychmiast nie masz nic do gadania.. i zgarniasz mandaty za byle co ("gasnica, przegladad sie skonczy... a moze woli pan miec zabrany dowod za szybki?")... tak,ze koszta przyciemniania przodu ladnie sie zwiekszaja :/ dodatkowo mialem bardzo czeste kontrole, i samochod przeszukiwany... pewnie narkotykow szukali ehh kolorek czarnej perly robil swoje sam bagazowy nie wyglada zle, bo fabrycznie szyby tam byly znacznie jasniejsze niz tyl z przodem... na wiosne pomysle czy aby nie dokleic ich jeszcze... taka 50% byla by chyba ok. A widocznosc, w golfie mialem bardzo dobra, nie wiele jej sie stracilo nawet po zmierzchu. Autko ladnie sie reprezentuje male przerobki i bedzie gites.A co do koloru jesli ladnie zrobisz samochod to i kolor sie na nim bedzie podobal wszystko zalezy od wygladu. taak to juz wiem, nawet mi sie bardzo spodobal ale wciaz wstrzymuje sie z felami... bo kasa zawsze rochodzi sie na cos innego zanim zdaze nazbierac konkretna sume [br]Dopisany: 06 Grudzień 2007, 09:11 _________________________________________________kupilem nowe felunie! ori audi 17'' jutro zaloze i zrobie zdjecia calosci ciekawe jak bedzie sie prezetowac.... (szczyt szalenstwa, mialem kupic sobie ciuchy.... kupilem felgi )
Gik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 no i fele zamontowane prosze o oceny :] mi podoba ja sie bardzo!! ps. wiecej zmian nie przewiduje, no moze te szyby delikatnie przyciemnic z przodu.
Nowak_zg Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 fela ladnie sie prezentuje... te szyby to przyciemnij bo ja zdania nie zmieniam albo wszystkie oprocz czolowej albo zadnej jak dla mnie a i progow od s4 oraz tylnego zderzaka nie szukasz ? ladnie by to wszystko sie wtedy uzupelnilo i zmienilbym jeszcze wydech i wtedy juz bedzie kozak ale i tak prezentuje sie na + z tymi valeo na przodzie zderzaczkiem s4 i teraz do tego ladna klasyczna felga ....
rafalekx Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Gik pamiętam jak pierwszy raz oceniałem Twoja furkę, jak tylko kupiłeś... Kurcze zmieniła się ta Twoja żaba Śliczne felgi, sam bym sobie takie sprawił Ile dałeś? Dwie rzeczy mi się nie podobają... Po pierwsze wydech Po drugie ten chromowany element na dole drzwi?? czy ja dobrze widzę?? Przydałoby się pomalować te dokładki na dole drzwi - progi i zderzak tylni pod kolor, może nie widać tego aż tak bardzo ale gdyby było w kolorze to by wyglądało super! A i jak robisz fotkę którą chcesz pokazać ludkom to umyj autko
Gik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 akurat padalo... w sumie to... caly czas pada a fotki ladne to porobie gdy znow pojade do siebie w gory... wtedy tez bede mial sporo wiecej czasu, w Szczecinie gdy mam piekna wypolerowana fure golebie zlatuja sie i... ( za kazdym razem!! sasiad je hoduje.... co za wiocha) listwa chromowa ma funkcje bardziej ochronna... jako,ze czesto wsiada do niej pol mojej rodzinki a oni nie przywiozuja uwagi czy cos jest kolo drzwi czy nie, nawet gdy wrzeszcze,ze jest (juz pare razy ocalila moj lakier ) pozatym jest na tyle skromna,ze nie wyglada naprawde zle.. lepiej niz te wokol szyb. a te dokladki.. mm mozei rzeczywiscie warto je pomalowac... zobacze na wiosne wydech... nie zmieniam go jaki kupilem niech zostanie, nie mam ochoty kupowac calego ( bo srodkowego tez nie mam... ) a progi od s4... kuszace tak samo jak gril pieknie by wygladalo.. ale kasa ;P jak narazie jest ok... te szybki 50% na wiosne zrobie i bedzie bardzo dobrze. dziekuje za oceny
Rekomendowane odpowiedzi