marcin120383 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam turbina trafiła na stół jest po regeneracji moje pytanie jest takie jaki zestaw uszczelek potrzebuje do ponownego montażu jak by ktoś posiadał numery był bym wdzięczny kolektor dolotowy zdemontowany ale czy kolektor wydechowy też muszę zdjąc no i wiadomo cały dolot do mycia może niech wypowie się ktoś kto kupował taki zestaw z góry dzięki
Dev Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Kupisz w motoryzacyjnym zestaw Elringa. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Dev
marcin120383 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zamówiłem w aso Tylko pytanie czy musze zdjąć kolektor wydechowy do czyszczeniaWysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
marcin120383 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Turbina na aucie wszystko skręcone pomyte jest suchoTeraz jak najszybciej będzie można zobaczyć czy turbina jest ok np.nie puszcza oleju który wąż trzeba zdjąć gdzie obserwować i po jakim czasie zaglądaćWysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi