kuba.goller Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Witam, czy ktoś może doradzić gdzie kupić Bilsteina B12, czy mamy jakieś zniżki klubowe w Bilstein Polska?
Jurij Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Dnia 2.05.2017 o 10:51, kuba.goller napisał: Witam, czy ktoś może doradzić gdzie kupić Bilsteina B12, czy mamy jakieś zniżki klubowe w Bilstein Polska? Warszawa, na Karpackiej. Pamiętam że na allego widziałem taniej i dostałem rabat ; )
kuba.goller Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Już zamówiłem z Bilstein Polska, dali rabat na nasz klub, czekam teraz na przesyłkę i montaż...
Trewor87 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 afroo, dzięki za rekomendację Jeśli rzeczywiście zamówiłeś na Bilstein Polska (czyli bilsteinpolska.pl), to i tak trafiłeś do nas. Choć za tą markę odpowiada kolega. Jesli dał rabat to dobrze z jego strony
kuba.goller Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Opublikowano 25 Maja 2017 Tak właśnie zrobiłem. Większy rabat miałem w IC ale tam odpowiedzieli po 5 dniach sprawdzania że zestawy są niedostępne - barany. Dzisiaj mają wysłać, nie mogę się doczekać efektu na samochodzie...
Rekomendowane odpowiedzi