Tyciek8 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Witam Panowie ! Noszę się z zamiarem wymiany zawieszenia w Audi A4B6 1.9 TDI 74 kW 2003 r. I moje pytanie do Was. Wiem że na stronie są osoby, od których można zdobyć części za naprawdę fajne pieniądze. Interesuje mnie firma Febi chyba że LEMFÖRDER będzie nieznacznie droższy Pozdrawiam !!!
iwan92 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Radze poszukac w dziale sprzedam/kupie/zamienie ?
wyzyk83 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) nie kupuj febiego szkoda kasy za cene febiego wolałbym kupić 2 zestawy mastersport i starczy ci to na dużej lem do b6 koszt 2tyś nie wiem jaki koszt RTS chłopaki go chwalą i handlują tu na forum Edytowane 21 Maja 2017 przez wyzyk83
HQ-Automotive Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 W tej kwestii mam podobne danie, wybierz między Mastersportlub dołóż do markowego LEMFÖRDER , co prawda bezie o wiele drożej ale moim zdaniem pewniej, Febi akurat w tym przypadku można sobie podarować. Generalnie jaki budżet posiadasz na ten cel?
Rekomendowane odpowiedzi