mackri Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 witam mam taki ból: cięzko odpalał mój disel więc wymieniłem świece żarowe nawiasem mówiąc wszyskie cztery były sfajczone ,wymieniłem też filtr paliwa,leje dobrą bajurę na statoil i mimo wszystko jest problem z rozruchem ,motor potrafi mimo że kręci rozrusznik po prostu nie odpalić nawet gdy już jest nagrzany lub trzeba podjąć kilka prób.Dodam że dwa miesiące jeżdziłem na tzw kluczu remontowym a nie scyzoryku bo nie chodzi mi centraly z pilota i czy to mogło mieć jakiś wpływ na taką sytuację? prosiłbym o jakieś podpowiedzi
Musashi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 byc moze masz zle ustawiony kat wtrysku. logi statyczne grupa 004 i BS 004
mackri Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 witam kąt wtrysku ok. Jutro robię vag elektryk twierdzi że jest wszystko ok z silnikiem twierdzi że to może być immo bo jeżdziłem na kluczu naprawczym i on to zrobi .Jak zrobi to napisze co to było bo sam jestem ciekawy. Dzisiaj z kolei pali na dotyk za każdym razem i to jest bardzo interesujące
radekef Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 sprawdź ustawienie rozrządu u mnie kiedyś tak było
Rekomendowane odpowiedzi