Mikołaj Grycner Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Witam, Mam problem z kierunkowskazami w moim a4 b6. Przy włączaniu kierunku w prawo, ze 2-3 razy mignie kierunek w lewo (na desce i na zewnątrz również). Dzieje się tak czasem. Czy jest to tylko kwestia przeczyszczenia i czy jestem w stanie sam to naprawić? Edytowane 12 Maja 2017 przez Mikołaj Grycner
djtaso Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Mam podobnie wiec podepne sie pod temat
tomekhxc Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 W niektórych wersjach jest tak że jak lekko naciśniesz manetke to tylko 3 razy ci mrugnie kierunek, po pełnym włączeniu manetki działa normalnie, sprawdzałeś?
Mikołaj Grycner Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 lekkie naciśnięcie działa u mnie prawidłowo w obie strony. Problem pojawia się przy pełnym włączeniu
pawloo7 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Masz możliwość nagrania jak to wygląda?Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
MariuszKK Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Być może jest to problem z manetką. Jest rozbieralna, w środku są blaszki, które potrafią zaśniedzieć. Ja bym zaczął od przeczyszczenia.. tyle że do tego trzeba ściągać kierę i obudowę kolumny, ale spokojnie do zrobienia w domowych warunkach.
Wojtek666 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Miałem taki problem, mechanik coś lutował przy kierunku i wszystko jest w normie.
djtaso Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 U mnie problem sam zniknol jak sie znowu pojawi bede dzialal
Igorson Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Wymień przerywacz bo pewnie sie zawiesza. Czyli musisz wyciagnac wlacznik swiatel awaryjnych. Jedni to naprawiaja a inni wymieniaja. Ja wymienilbym z racji ze kosztuje kilka zlotych. Nawet poszukalbym na szrocie jakimsWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi